Suvo voće u medu, 500 g

26,50 KM

Prodaje: Pčelarstvo Vrbljanac

Pakovanje: 500 g

Suvo voće u medu je prava riznica velikog broja vitamina, aminokiselina i nezasićenih masnih kiselina koje imaju blagotvorno dejstvo na ljudski organizam.

Nutricionisti ističu da je suvo voće prepuno korisnih sastojaka, kao što su belančevine, vitamini, minerali, vlakna. Savršeno “greje” i štiti organizam od hladnoće, jer obezbeđuje dodatnu energiju. Prednost suvog voća u medu  je i u tome što energija koju daje veoma brzo stiže u krvotok, zbog čega se posebno preporučuje sportistima posle treninga.

Suvo voće je prepuno korisnih sastojaka, kao što su bjelančevine, vitamini, minerali, vlakna. Savršeno “greje” i štiti organizam od hladnoće, jer obezbjeđuje dodatnu energiju. Odlično je i za osobe koje imaju povišen holesterol.

Nadoknađuje deficit vitamina, posebno u zimskom periodu, sezoni gripa i prehlada. Sadrži magnezijum, mineral protiv stresa, vitamine B kompleksa za jake nerve i oligoelement gvožđe za vitalnost.

Zbog intenzivnog žvakanja suvo voće na ovaj način podstiče varenje, kao i cirkulaciju u predelu glave. Ne preporučuje se osobama sklonim alergijama ili alergičnim na neki od sastojaka proizvoda.

Treba imati u vidu da, od davnina, ovakvu kombinaciju u medicini vezuju za povećanje plodnosti i potencije, a  vi sad odaberite da li zbog hladnoće, poboljšanja varenja ili bolje potencije, ili kako bilo, konzumirajte med i suvo i orašasto voće.

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznake: , ,

Pčelarstvo Vrbljanac

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

Poljoprivredno gazdinstvo “Vrbljanac” nalazi se u blizini Banja Luke, selo donji Kadinjani opština Laktaši. Geografski položaj i prirodom bogata sredina upravo je idealna sredina za bavljenje pčelarstvom. Izobilje bagrema i autoktonih vrsta različitog voća su nam omogućili da našim potrošačima pružimo najkvalitetnije zdrave organske proizvode. Porodica Vrbljanac se bavi proizvodnjom meda, polena, propolisa, voska i matične mliječi, kao i raznih mješavina na bazi meda i ljekovitog bilja.

Kontakt informacije:
Telefon: 065/003-000
E-mail: [email protected]
Web site: medvrbljanac.com
Facebook
Instagram

Posjeti Pčelarstvo Vrbljanac

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Suvo voće u medu, 500 g”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

Možda će vam se također svidjeti…

0