Sunnah smjesa za mršavljenje 200 g

5,50 KM

Prodaje: SunnahProduct

Smjesa za mršavljenje je bogat antioksidans i regulator metabolizma.

Sunnah smjesa za mršavljenje je idalan izbor:

✅ Pospješuje rad crijeva, bez pretjeranog pražnjenja i reguliše crijevnu floru.
✅ Time pozitivno utječe na vitalnost organa za varenje, čime smanjuje mogućnost debljanja ali i odnosi neprobavljeni i nakupljeni sadržaj.
? Pružamo vam spoj dobro izabranih sastojaka, formulom odnosa tvari i njihove energetske vrijednosti, prostom obradom.

Bogato vitaminom E i proteinima.

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Posebni sastojci Sunnah smjese za mršavljenje daju kvalitetan proizvod:

-Sjemenke suncokreta izvor su vitamina E, a pomažu u smanjenju kolesterola u krvi i održavaju kardiovaskularno zdravlje.

-Sjemenke bundeve su izvrstan izvor cinka, mangana, fosfora, magnezija, bakra i željeza. Također, čak 20% ovih sjemenki čine proteini. Sjemenke bundeve su odličan izvor primarnih bjelančevina, a i sve esencijalne aminokiseline su zastupljene u odličnom omjeru.

-Sjemenke lana su bogate omega-3 i omega 6 masnim  masnim kiselinama

-Sjemenke konoplje bogate su omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, proteinima, vitaminima A, D i E te nekolicinom vitamina B.

-Poznat je i po umirujućem, antibakterijskom i antihistaminskom djelovanju; djeluje protuupalno i ublažava alergije. Izvrsno okrepljuje, poboljšava raspoloženje, zagrijava i pospješuje mršavljenje jer održava osjećaj sitosti.

SunnahProduct

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

SUNNAH PRODUCT – OD OBRTA DO PROIZVODNJE

Osnovan još krajem 2005. godine, čiji je motiv bio obezbjediti kvalitetno čurekotovo ulje. Povjerenje naših kupaca nas je ohrabrilo da otpočnemo s njegovom proizvodnjom, kao i proizvodnjom preparata koji učinkovito pomažu u prevenciji i liječenju mnogih bolesti.

Naša iskustva u liječenju, kao i iskustva sa Istoka u potpunosti želimo podijeliti s Vama. Osim u gradovima Unsko-Sanskog kantona i cijele BiH, kvalitetu su potvrdili brojni kupci iz susjednih zemalja: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švajcarske i drugih.

Otpočinjanjem proizvodnje dobili smo manje cijene ulja od uvoznog i do 45%, a ujedno smo praćenjem standarta pozitivne proizvođačke prakse dobili  sigurnost da damo garanciju na naš proizvod.  Za razliku od mnogih zemalja, propisi u hrani u BiH su veoma strogi, tako da treba imati u vidu sve dozvole koje naša firma posjeduje kao referentne.
Posebno želimo naglasiti da su naša ulja filtrirana i pakovana u boce sa kobaltnom zaštitom, za razliku od ulja koja se uvoze u plastičnoj ambalaži.  Vidjeli smo da na tržištu kupci daju povjerenje prodaji na štandovima (“ispod ruke”) te nam je cilj edukacijom pridobiti sve veći broj kupaca.   Ujedno želimo promovirati domaću proizvodnju i ustrajati kao domaći proizvođači. Među posljednjima koji su nam ukazali svoje povjerenje su profesori sa Biotehničkog fakulteta u Bihaću.

Posjeti SunnahProduct

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Sunnah smjesa za mršavljenje 200 g”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0