Rakija LOLA – Šljiva 0,7l

22,00 KM

Prodaje: Rakije LOLA - Destilerija Topolović

100% prirodna premium rakija.

alc 42% vol

0,7l

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Rakije LOLA - Destilerija Topolović

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

U želju da se pokaže da jednostavna ideja koja se razvila u krugu porodice može postati kvalitetan i prepoznatljiv brend koji će osvojiti domaća i inostrana tržišta nastale su Rakije LOLA.

Rakija LOLA od kruške prvi je u nizu proizvoda Destilerije Topolović. Spravljena je isključivo od krušaka sorte ”Viljamovka” koje se uzgajaju u vlastitom voćnjaku, a potom beru i prerađuju na porodičnom imanju starom više od 100 godina. Rakija se proizvodi na tradicionalan način, dvostrukom destilacijom smjese zrelih voćaka koje su prošle kroz proces fermentacije. Koristeći neinvazivne moderne tehnologije obezbjeđen je prirodni tok razgradnje voća, kako se finalni proizvod ne bi udaljio od početnog proizvoda kruške. Miris i ukus garantovano potvrđuju rečeno.

Rakija LOLA od šljive, takođe se dobija preradom šljiva iz vlastitog voćnjaka, primjenom istih tradicionalnih metoda. LOLA šljiva odležava dvije godine u hrastovim buradima, što posebno doprinosi aromi i kvalitetu premium proizvoda. LOLA šljiva, prepoznatljive zlatno-žute boje i autentičnog mirisa, već je osvojila nepca istinskih hedonista.

Pored regularnih pakovanja u flaši 0,7l, rakije LOLA su dostupne su i u ekskluzivnim pakovanjima u kutiji.

Prepustite se prepoznatljivom okusu i uživajte u svakoj prilici uz rakije LOLA!

 

Posjeti Rakije LOLA - Destilerija Topolović

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Rakija LOLA – Šljiva 0,7l”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0