Protein konoplje u prahu 250 g

20,00 KM

Prodaje: SunnahProduct

Protein konoplje u prahu dobiven je nakon procesa hladnog prešanja sjemenki konoplje.
Proteinski dodaci su najčešće korisni sportašima, veganima i vegetarijancima, ali i svima koji žele povećati unos proteina.
Ne sadrže gluten te su zbog toga pogodni i za osobe koje su intolerantne na gluten.
Proteini konoplje u prahu, osim što obiluju proteinima, imaju i brojne druge zdravstvene prednosti.
Pročitajte u detaljnom opisu.

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Koristi konopljinih proteina:

✅Ubrzana izgradnja, obnova i povećanje mišićne mase
✅Pomažu bržem sagorijevanju masnih naslaga i mršavljenju
✅Jačaju imunološki sustav
✅Povećavaju energiju u tijelu – zahvaljujući esencijalnim masnim kiselinama koje proizvode duplo više energije od ugljikohidrata i razgrađuju proteine sporije.
✅Djeluju protuupalno – konoplja je bogata GLA ili esencijalnim masnim kiselinama koje pomažu ublažiti upale
✅Poboljšavaju probavu – zbog visokog udjela prehrambenih vlakana
✅Pomažu očuvanju zdravlja srca – zbog bogatstva argininom, dijetalnim vlaknima i masnim kiselinama koje u kombinaciji djeluju vrlo povoljno na očuvanje zdravlja i funkcije srca.
✅Smanjuju osjećaj gladi – zahvaljujući bogatstvu dijetalnim vlaknima koja produžuju osjećaj sitosti
✅Čiste debelo crijevo – također zahvaljujući topljivim i netopljivim dijetalnim vlaknima koja pomažu prirodnom čišćenju i detoksifikaciji debelog crijeva
✅Poboljšavaju metabolizam
✅Raguliraju razinu kolesterola
✅Poboljšavaju zdravlje vlasišta i kose.

SunnahProduct

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

SUNNAH PRODUCT – OD OBRTA DO PROIZVODNJE

Osnovan još krajem 2005. godine, čiji je motiv bio obezbjediti kvalitetno čurekotovo ulje. Povjerenje naših kupaca nas je ohrabrilo da otpočnemo s njegovom proizvodnjom, kao i proizvodnjom preparata koji učinkovito pomažu u prevenciji i liječenju mnogih bolesti.

Naša iskustva u liječenju, kao i iskustva sa Istoka u potpunosti želimo podijeliti s Vama. Osim u gradovima Unsko-Sanskog kantona i cijele BiH, kvalitetu su potvrdili brojni kupci iz susjednih zemalja: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švajcarske i drugih.

Otpočinjanjem proizvodnje dobili smo manje cijene ulja od uvoznog i do 45%, a ujedno smo praćenjem standarta pozitivne proizvođačke prakse dobili  sigurnost da damo garanciju na naš proizvod.  Za razliku od mnogih zemalja, propisi u hrani u BiH su veoma strogi, tako da treba imati u vidu sve dozvole koje naša firma posjeduje kao referentne.
Posebno želimo naglasiti da su naša ulja filtrirana i pakovana u boce sa kobaltnom zaštitom, za razliku od ulja koja se uvoze u plastičnoj ambalaži.  Vidjeli smo da na tržištu kupci daju povjerenje prodaji na štandovima (“ispod ruke”) te nam je cilj edukacijom pridobiti sve veći broj kupaca.   Ujedno želimo promovirati domaću proizvodnju i ustrajati kao domaći proizvođači. Među posljednjima koji su nam ukazali svoje povjerenje su profesori sa Biotehničkog fakulteta u Bihaću.

Posjeti SunnahProduct

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Protein konoplje u prahu 250 g”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0