Mješavina meda, matične mliječi, polena i propolisa, 200 g

21,50 KM

Prodaje: Pčelarstvo Vrbljanac

Pakovanje: 200 g

Ova izuzetna mješavina meda je poznata kao eliksir dugovječnosti, a koristiti se kao imunostimulans za jačanje imuniteta, povećavanje radne sposobnosti, normalizaciju rada želuca, a preporučuje se posle operacija i bolesnicima koji su zračeni rendgenom ili su lečeni antibioticima i citostaticima.  Služi za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja.

Polen ima antibiotsko i antiinflamatorno (protivupalno) dejstvo i daje zaštitu organizmu od raznih infekcija i poboljšava krvnu sliku. Efekti uzimanja polena mogu da budu nakon tri dana za neke bolesti (akne, čir na želudcu, gubitak apetita) pa do tri godine (liječenje alergija, radijacijske bolesti).

Mješavina meda, matične mliječi, polena i propolisa pomaže kod umora i iscrpljenosti, čira na želucu, bronhitisa, čisti jetru, jača srce i krvne žile. Preporučuje osobama poslije teških operacija ili teških infektivnih bolesti.

Povećava izdržljivost organizma pri naporu i hladnoći.

Pomaže u liječenju karcinoma, steriliteta, bolesti prostate, poboljšava pamćenje.

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznake: , ,

Pčelarstvo Vrbljanac

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

Poljoprivredno gazdinstvo “Vrbljanac” nalazi se u blizini Banja Luke, selo donji Kadinjani opština Laktaši. Geografski položaj i prirodom bogata sredina upravo je idealna sredina za bavljenje pčelarstvom. Izobilje bagrema i autoktonih vrsta različitog voća su nam omogućili da našim potrošačima pružimo najkvalitetnije zdrave organske proizvode. Porodica Vrbljanac se bavi proizvodnjom meda, polena, propolisa, voska i matične mliječi, kao i raznih mješavina na bazi meda i ljekovitog bilja.

Kontakt informacije:
Telefon: 065/003-000
E-mail: [email protected]
Web site: medvrbljanac.com
Facebook
Instagram

Posjeti Pčelarstvo Vrbljanac

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Mješavina meda, matične mliječi, polena i propolisa, 200 g”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

Možda će vam se također svidjeti…

0