Med – Livada, 950 g

20,00 KM

Prodaje: OPG BILE KUPRES vl. T. Ivić
  • Proizvod pčela – 100% prirodan med s vlastitog pčelinjaka!
  • Kristalizacija je prirodno svojstvo meda.
  • Planinski med sa Kupreške visoravni.

Proizvodi i puni:

OPG “BILE” – KUPRES vl. T. Ivić
Pčelarski obrt – uzgoj pčela, proizvodnja meda i voska
Zlosela 7, 80320 Kupres
+387 63 370 356                   

Nema na zalihi

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznake , , , , , , , , ,

Livadni med ponekad nazivamo i cvjetni med s obzirom da se pripravlja od raznog livadnog cvijeća. Zahvaljujući tom bogatom i raznolikom sastavu, livadni med ima uistinu široku primjenu.

Kao hrana, odgovara potpuno svima s obzirom da je izrazito blagog i aromatičnog okusa te djeluje povoljno na želudac. Livadni med je stoga najbolji izbor u dnevnoj prehrani, a osobito povoljno utječe na dojenčad i djecu u razvoju, kao i na starije osobe.

Livadni med se najviše preporučuje onima kojima je potreban oporavak i dodatna energija, a osobito nakon bolesti.

Koristan je i osobama s niskim tlakom i srčanim oboljenjima, čisti krv od raznih toksina, poboljšava otpornost organizma na infekcije i zaraze, odnosno ima antiseptičko djelovanje

Dobiva se od nektara kojega pčele sakupljaju sa planinskog bilja pa je vrlo ljekovit i djelotvoran protiv štetnih mikroorganizama i infekcija. Odličan je za liječenje dišnih tegoba i jačanje imuniteta, a preporučuje se i za ginekološke probleme te kožne upale.

OPG BILE KUPRES vl. T. Ivić

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

 

O nama

 

Pčelarski obrt – uzgoj pčela, proizvodnja meda, voska i ostalih pčelinjih proizvoda

Ovdje možete pronaći sve potrebne informacije, naše proizvode zdrave hrane i zanimljiv sadržaj o poljoprivredi, pčelarstvu, voćarstvu…

Malo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo s mješovitom proizvodnjom zdrave hrane a pčelarstvo nam je glavna djelatnost.

Nudimo domaće proizvode: Med i pčelinji proizvodi, bobičasto voće aronija i malina te njihovi proizvodi pekmezi, likeri i sokovi, jaja i tovni pilići.

Ponosno ističemo da smo se opredijelili za organsku proizvodnju premium kvalitete u čistoj netaknutoj prirodi planinske visoravni u mirnom kupreškom selu u Zloselima. Proizvodimo male količine koje prodajemo isključivo na lokalnom području te na kućnom pragu.

Med livada - KupresLivadski med Kupres

Posjeti OPG BILE KUPRES vl. T. Ivić

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Med – Livada, 950 g”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0