Kecelja – Queen of Garden

29,50 KM

Prodaje: Empress doo

Kecelja – Queen of Garden

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Provodeći slobodno vrijeme opuštajući se uz uređenje cvjetanjaka i travnjaka veliki broj žena koriste staru odjeću, koju poslije zavrašenog rada nisu u mogućnosti iskoristiti. Uzimajući u obzir ovu činjenicu, uočili smo nedostatak adekvatne, unikatne i inovativne opreme za rad u vrtu namijenjene isključivo ženama.

Istraživanjem tržišta došli smo na ideju da kreiramo radna odijela za žene uz kreativan i jedinstven dizajn na području Bosne i Hercegovine i EU.

Linija visokokvalitetne odjeće „Queen of Garden“ namijenjena je za rad u vrtu i bašti, izrađena prema najnovijim europskim standardima od viskokotehnoloških i inovativnih materijala, koji pružaju maksimalnu udobnost i zaštitu pri radu. Jedinstvenog su dizajna i izuzetnog kvaliteta kojeg čine cvijetni dezeni inspirisani modernim notama koje bi svaka žena poželjela imati u svom domu ili vikendici.

Unikatnost i inovatinost ovog brenda ne ogleda se samo u dizajnu njegove odjeće za rad u vrtu, nego u osjećaju koji će svaku ženu učiti kraljicom njenog cvijetnog carstva.

Kecelja – Queen of garden dostupne boje: žuta, bordo i svijetlo plava (prilikom narudžbe navesti koju boju kecelje želite)

Empress doo

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

Kompanija Empress d.o.o je osnovana 2017. godine u Zenici, gdje se nalazi i njeno sjedište. Bavimo se proizvodnjom radne odjeće za muškarce i žene, kućnog dekora, posteljine i drugih proizvoda od tekstila. Poslujemo na principu “lohn” poslova putem kojih želimo na maksimalan način promovisati bosanskohercegovačke proizvode u inozemnim zemljama. Također, proizveli smo vlastitu kolekciju odjeće za rad u vrtu “Queen of Garden”. Potvrda uspješnosti i kvaliteta naše firme ogleda se u zadovoljnim kupcima i razvijenoj distributivnoj mreži. Empress doo Zenica nastoji poslovati na društveno odgovoran i ekološki prihvatljiv način uz maksimalnu iskorištenost otpada kroz reciklažu istoga.Proizvodni pogon firme podijeljen je na tri radne jedinice, i to na krojačnicu, šivaonu i pakeraj. Krojačnicu čini stručni tim koji na profesionalan način samostalno obavlja sve tehničke zadatke vezane za proizvodnju proizvoda prema najnovijim standardima. Šivaona je druga radionica pogona, koju krasi uspješan prijenos jedinstvenog dizajna na konačnu krojnu konstrukciji. Sve se proizvodi od visoko tehnoloških i inovativnih materijala koji se koriste u našem pogonu, nabavljenih isključivo od dobavljača iz BiH, s kojima smo ostvarili dugoročnu saradnju. Posljednja radionica odnosi se na prostor za pakovanje gdje se vrši dorađivanje proizvoda, njihovog peglanja, četkanja, te pakovanja u gotov proizvod kako bi sve sijalo punim sjajem.

Posjeti Empress doo

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kecelja – Queen of Garden”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0