Akcija!

Kantarion – bezalkoholna tinktura 30 ml

8,00 KM 7,00 KM

Prodaje: Veselčić

Kantarion – bezalkoholna tinktura 30 ml

Sastav: kantarion, biljni glicerin i medicinska destilovana voda

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznake: ,

Ljekovita svojstva

Kantarion je prekrasna, dragocjena biljka. Ova biljka predstavlja čitav jedan divan svemir čudesnih djelovanja koje su sve sažete u jednoj biljci. Doslovno nema niti jednog dijela ljudskog tijela, ali ni psihe gdje gospina trava neće pomoći. Kantarion je jako cijenjena u narodu, jedan je od rijetkih lijekova koji imaju antibakterijsko, antivirusno i antimikotično (protugljivično) djelovanje. Također ima antidepresivno djelovanje i može popraviti raspoloženje osoba koje pate od umjerene i blage depresije, nervoze, razdražljivosti, potištenosti, melankolije, straha i nesanice. Dokazano je da zamjetno podiže raspoloženje, uklanja osjećaj umora i bezvoljnosti.

Tinktura od Kantariona je korisno sredstvo za: ublažavanje postmenstrualnih fizičkih i psihičkih simptoma, uključujući grčeve, razdražljivost i žudnju za hranom. Njeno korištenje vrijedno je i kod žena u predmenopauzi i menopauzi. Oralno uzeti preparati gospine trave pokazali su snažno protuupalno, antiviralno i antibakterijsko djelovanje. Kantarion će pomoći kod slabog imuniteta i svih vrsta virusa, kod kožnih infekcija, rana, nagnječenja, opeklina, pa čak i bora, čudesno će brzo regenerirati kožu.

Ljekoviti sastojci ove biljke djeluju i protiv bolova (imaju analgetski učinak), tako da je od pomoći pri liječenju gastritisa i čira na želucu. Možemo reći da gospina trava uravnotežuje probavu što je odlično za vaše zdravlje. Mnogim medicinskim i naučnim istraživanjima utvrđeno je da pomaže u liječenju reaktivne depresije. Reaktivna depresija je stanje koje je nastalo zbog konkretnog razloga – smrt u obitelji, bolest, stres, klimakterij.  Svaki dom bi trebao imati ovu ljekovitu tinkturu od gospine trave.

Sastav: Kantarion, prirodni glicerin i medicinska destilovana voda.

Upute za upotrebu:

3 puta dnevno po 20 do 40 kapi s malo vode. Preporučene dnevne doze ne smiju se preskočiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu.

Gospinu travu nebih smjele koristiti osobe s bipolarnim poremećajem.

Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu po mogućnosti u hladnjaku.

Veselčić

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

Nalazimo se u Špionici Srednjoj, općina Srebrenik, Bosna i Hercegovina.

Proizvodnjom povrća i ljekovitog bilja se bavimo od 2004. godine na površini 0,9 h.

Namjera nam je pažljivim odabirom sirovine, papirne i staklene ambalaže dati novo lice tradicionalnim proizvodima.

Naši proizvodi su u skladu s najboljim iskustivima u tradicionalnoj proizvodnji i bez upotrebe konzervansa.

Sirovina je uzgojena prirodnim načinom bez mineralnih đubriva i pesticida što daje vrhunski proizvod po kakvoći, boji, okusu i mirisu.

Posjeti Veselčić

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kantarion – bezalkoholna tinktura 30 ml”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0