Akcija!

Kadulja – alkoholna tinktura 30 ml

8,00 KM 7,00 KM

Prodaje: Veselčić

Kadulja – alkoholna tinktura 30 ml

Sasav: kadulja i 70% medicinski alkohol

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznake: , ,

Tinktura od kadulje čije je najvažnije djelovanje čišćenje krvi, te cijelog organizma. Također se može primijeniti kao antiseptik. Kod kožnih oboljenja, djeluje kao blagi afrodizijak. Tinktura od kadulje pomaže kod depresije, neuroze, slabog rada želuca i slabog apetita. Potrebno je naglasiti i da je kadulja biljka najpodobnija za anemične osobe.
Njezino latinsko ime – Salvia officinalis – potječe od riječi salvare što znači spasiti ili liječiti. U vremena Karla Velikog kadulju su sadili u svakom vrtu i smatrali najljekovitijom biljkom. Koristili su ju za liječenje skoro svake bolesti pa je zbog toga dobila status svete biljke.

Indikacije:
Kadulja je svakako jedna od biljaka koju bi svi trebali imati u kućnoj apoteci. Ona ima antibakterijsko i antigljivično djelovanje. Smiruje, osvježava i okrepljuje, pomaže protiv bolova i visoke temperature. Također je odlično sredstvo za pročišćivanje krvi i izbacivanje sluzi iz organizma. Ona jača krvožilni sustav, stimulira cirkulaciju, djeluje protiv krvarenja i upala.
Kadulja je čudesna biljka koja ima antibakterijsko, antigljivično i antiseptičko djelovanje, pročišćava krv, ublažava depresiju i stres, snižava temperaturu i djeluje protiv bolova, smanjuje razinu šećera u krvi, pomaže kod krvarenja i upala, regulira rad crijeva i želuca, pomaže kod migrene i reume.
Ova biljka također ima svoje mjesto i u kozmetici, pa tako predstavlja odlično sredstvo za potamnjivanje kose i prikrivanje sijede kose.

Sastav: kadulja i 70% medicinski alkohol

Upute za uptorebu:
Popijte dva do tri puta dnevno po 15 do 20 kapi u u 2dl vode ili grgljajte u grlu, ovisno o tegobama.

Upozorenje:
Kadulja se ne preporučuje trudnicama, osobama sklonima epileptičnim napadajima, osobama s visokim tlakom te dojiljama zbog mogućnosti manjeg lučenja mlijeka.

Čuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu po mogućnosti u hladnjaku.

Veselčić

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

Nalazimo se u Špionici Srednjoj, općina Srebrenik, Bosna i Hercegovina.

Proizvodnjom povrća i ljekovitog bilja se bavimo od 2004. godine na površini 0,9 h.

Namjera nam je pažljivim odabirom sirovine, papirne i staklene ambalaže dati novo lice tradicionalnim proizvodima.

Naši proizvodi su u skladu s najboljim iskustivima u tradicionalnoj proizvodnji i bez upotrebe konzervansa.

Sirovina je uzgojena prirodnim načinom bez mineralnih đubriva i pesticida što daje vrhunski proizvod po kakvoći, boji, okusu i mirisu.

Posjeti Veselčić

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Kadulja – alkoholna tinktura 30 ml”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0