Imuno med

15,00 KM

Prodaje: Domaćinstvo Popara

“Imuno med djeluje protuupalno, antialergijski i antigljivično.”
Ova mješavina osigurava sve bitne vitamine i minerale iz meda te vrijedne proteine i kiseline iz polena kao i čuvara organizma-propolis. Redovnom upotrebom pomaže : u prevenciji i liječenju upalnih procesa grla i ždrijela, za prirodno jačanje imuniteta, za trudnice-protiv mučnine, poslije liječenja čira na želucu, za obnavljanje jetre, za probavne smetnje, za poboljšanje cirkulacije i jačanje srčanog mišića, za usporavanje skleroze, djelotvoran kod iscrpljenosti.
Imuno med je izuzetno dobar proizvod za podizanje opšteg stanja organizma nakon dugih perioda bolesti.Takođe se koristi poslije operacija za popravljanje krvne slike i vraćanja imuniteta. Djeluje protiv infekcija, pomaže pri lečenju prostate. Štiti organizam od dejstva zracenja ( rendgen sobe ) obnavlja organizam posle teskih fizickih i mentalnih napora.

Nema na zalihi

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Domaćinstvo Popara

Domaćinstvo Popara iz Kukričja  bavi  se pčelarstvom više od 30 godina. Čist vazduh i voda, odsustvo industrije i zagađivača, bogatstvo bilјaka i šuma , pčelama pruža zdravo okruženje. Veliki broj lјekovitih biljaka koje ovdje rastu: zanovet, kadulјa, iva, majčina dušica, vrijesak, metvica, kantarion, drača, glog i još mnoštvo drugih , uslovilo je visok kvalitet meda sa ovog područja.

Posjeti Domaćinstvo Popara

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Imuno med”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0