Ulje Čorokota hladno presovano – Set 2x 250ml

46,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Ulje Čorokota hladno presovano – Set 2x 250ml
Ulje Ćurekota hladno presovano iz sjemenki ćurekota. Ulje čorokota ili crnog kima – lijek za svaku bolest.
Sigurna kupovina, 100% prirodno
CIJENA DOSTAVE SAMO 7KM U ROKU 24/48h

Naručite 2 ili više proizvoda u jednoj narudžbi i dobijete BESPLATNO preparat za kožna stanja u vrijednosti od 13,00KM

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Ulje Čorokota hladno presovano – Set 2x 250ml

Dijetetski proizvod, dodatak prehrani s namjenom za jačanje i oporavak organizma

Dr Gabriels Ulje Ćurekota – Ulje crnog kima je ulje koje je hladno presovano iz sjemenki ćurekota ili tačnije Nigella sativa ( “čorokot”, “čurekot” ili „crni kim“), koje je sirovo, nefiltrirano i negrijano.

Ulje ćurekota dobiveno je hladnim presovanjem sjemenki ćurekota. U svom hemijskom sastavu ovo ulje sadrži masne kiseline (miristinsku, oleinsku, palmitinsku, stearinsku, linoleinsku i arahidnu) te nutritivne komponente: proteine, vitamine, folnu kiselinu, kalcij, željezo, bakar, cink i fosfor.

Već godinama se koristi kod različitih bolesti. Pomaže kod probavnih tegoba i nadimanja, kod snižavanja holesterola i šećera u krvi, jača opštu vitalnost organizma, pomaže kod različitih upalnih procesa, ublažava suhi kašalj, pomaže kod ljudi s visokim krvnim pritiskom, podstiče rast kose itd. Pomaže i u tretmanu različitih kožnih oboljenja (psorijaza, ekcemi, lišajevi).

Uzimajući u obzir dosadašnja iskustva iz područja tradicionalne medicine, ali i eksperimentalne navode iz područja moderne medicine, sa velikom sigurnošću se može reći da je upravo Nigella sativa (čorokot, crni kim) vrsta sa najširim dokazanim spektrom korisnih dejstava od kojeg je hladnim prešanjem dobijeno Dr Gabriels Ulje Ćurekota

Redovnom upotrebom Dr Gabriels Ulje Ćurekota – Ulje crnog kima Vratite svoju masnoću, krvni pritisak i šećer pod  kontrolu prije nego eksplodiraju i izazovu trajnu štetu ili smrt.

Doziranje:

Za odrasle: 1 velika supena kašika (10ml) 3x dnevno

Za djecu: 1 čajna kašika (5ml)  2x dnevno

Djeca ispod 6 godina: Savjetovati se sa doktorom.

Za održavanje jakog imunološkog sistema kod odraslih preporučljivo je uzimat: 1 velika kašika (10ml) 1x dnevno

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ulje Čorokota hladno presovano – Set 2x 250ml”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0