FILTER ČAJ NARANDŽA S ĐUMBIROM 40 G

2,34 KM

Prodaje: Biljana d.d.

Ovo je napitak koji može okrijepiti cijelo vaše tijelo.

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Spoj citrusnog voća narandže i korijenaste biljke iz Indije, koja se u ljekovite svrhe koristi preko 5000 godina, dobili smo okus čaja koji rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Narandža je odličan izvor vitamina C kao i vlakana ali se takođe smatra protuupalnim, antioksidativnim i antikarcinogenim voćem. Potiče rad probavnog trakta i oslobođa zatvora. Takođe su istraživanja pokazala da može smanjiti i krvni pritisak. Uz pomoć đumbira, za koji je poznato da uklanja mučninu i ublažava raznovrsne bolove, sigurni smo da će se naći među omiljenim napicima na vašim policama. Ovo je napitak koji može okrijepiti cijelo vaše tijelo.

Biljana d.d.

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

Biljana je domaća, Bosansko-hercegovačka, kompanija koja je Vaše povjerenje stekla na tradiciji a koja traje preko 50 godina. Stvoreni smo kako bi Vama ponudili kvalitet i standarde u koje vjerujemo i koje smo odabrali baš za Vas. Naši poslovi su vezani za otkup, preradu i prodaju bilja i gotovih proizvoda koji čine oko 56 različitih artikala a ono što potrošači najviše prepoznaju pri pomenu na „Biljanu“ jesu, upravo, čajevi koji su uvijek opravdali naš trud. Tržište osvajamo iskrenim namjerama i željama da naši potrošači budu ujedno i naši prijatelji. Strategije gradimo na njihovim iskustvima s kojima sarađujemo u duhu tradicije.

 

Ono šta su potrošači prepoznali kod nas jeste, upravo, prirodnost sastojaka, odustvo umjetnih boja i aroma. Naša jačina je u dosljednosti i budućnost će odlikovati se standardima koji štite taj dar prirode. Želimo istaknuti da su naši proizvodi i višestruko nagrađivani a kao jedan od proizvoda koji nosi zlatnu medalju jeste čaj „Nana ili Menta“. Ove nagrade su za nas potvrda naših kvaliteta koje plasiramo na tržište kako domaće tako i inostrano.

Dugogodišnja iskustva nas usmjeravaju ka inovacijama, kako u tehnološkom smislu tako i u digitalnom. Trudimo se uvijek na najbolji način odgovoriti na izovove koje tržište kreira što nas je dovelo do dugoročne tržišne održivosti.

Posjeti Biljana d.d.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “FILTER ČAJ NARANDŽA S ĐUMBIROM 40 G”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0