FILTER ČAJ BRUSNICA 40 G

2,93 KM

Prodaje: Biljana d.d.

Sprečava nastanak ranica i drugih oralnih oštećenje. Pomaže pravilnom funkcionisanju jetre, bubrega i limfe. Prečišćuje i izbacuje štetne bakterije iz mokraćnih kanala.

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznaka:

Želite li nešto zdravo, vitaminsko, funcionalno, voćno?  Onda je pravi izbor za Vas Biljanin čaj od Brusnice. Male bobice pune zdravlja, spoj bobica, ruže (Šipka I Hibiskusa) i plodova jabuke. Čaj od Brusnice se može miješati sa drugim čajevima, pa čak i sokovima. Brusnica je u svim oblicima jako zdrava.  Ispijanje ovog čaja, sprečava nastanak ranica i drugih oralnih oštećenja među kojima je i upala desni. Može poslužiti kao ispomoć u borbi sa viškom kilograma. Ovaj pročišćavajući napitak je posebno koristan jer pomaže pravilnom funkcionisanju jetre, bubrega i limfe. Može se piti u cilju ubrzanja metabolizma. Smanjuje nivo holesterola u krvi. Žene koje pate od nelagode viskog intenziteta tokom menstruacije mogu piti ovaj čaj za ublažavanja simptoma. Jedan od posebno značajnih prednosti konzumiranja ovog čaja je to što pomaže u tretiranju mokraćnih puteva. Čaj od brusnice djeluje kao pročišćivač, izbacuje štetne bakterije iz mokraćnih kanala, i tako sprečava i leči upalu mokraćnih puteva.

Biljana d.d.

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

Biljana je domaća, Bosansko-hercegovačka, kompanija koja je Vaše povjerenje stekla na tradiciji a koja traje preko 50 godina. Stvoreni smo kako bi Vama ponudili kvalitet i standarde u koje vjerujemo i koje smo odabrali baš za Vas. Naši poslovi su vezani za otkup, preradu i prodaju bilja i gotovih proizvoda koji čine oko 56 različitih artikala a ono što potrošači najviše prepoznaju pri pomenu na „Biljanu“ jesu, upravo, čajevi koji su uvijek opravdali naš trud. Tržište osvajamo iskrenim namjerama i željama da naši potrošači budu ujedno i naši prijatelji. Strategije gradimo na njihovim iskustvima s kojima sarađujemo u duhu tradicije.

 

Ono šta su potrošači prepoznali kod nas jeste, upravo, prirodnost sastojaka, odustvo umjetnih boja i aroma. Naša jačina je u dosljednosti i budućnost će odlikovati se standardima koji štite taj dar prirode. Želimo istaknuti da su naši proizvodi i višestruko nagrađivani a kao jedan od proizvoda koji nosi zlatnu medalju jeste čaj „Nana ili Menta“. Ove nagrade su za nas potvrda naših kvaliteta koje plasiramo na tržište kako domaće tako i inostrano.

Dugogodišnja iskustva nas usmjeravaju ka inovacijama, kako u tehnološkom smislu tako i u digitalnom. Trudimo se uvijek na najbolji način odgovoriti na izovove koje tržište kreira što nas je dovelo do dugoročne tržišne održivosti.

Posjeti Biljana d.d.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “FILTER ČAJ BRUSNICA 40 G”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0