Dr Gabriels Slatki pelin kapsule

24,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Dr Gabriels Slatki pelin kapsule djeluju antivirusno i antiparazitno.Slatki pelin djelotvoran je kod probavnih problema i za jačanja imuniteta.

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznaka:

Dr Gabriels Slatki pelin kapsule

Slatki pelin (artemisia annua) se koristi sigurno već preko 2000 godina kao dio tradicionalne kineske medicine pokazuje jako antivirusno* i antiparazitno* djelovanje, a najzaslužniji je aktivni sastojak artemisinin u praksi se slatki pelin pokazao djelotvoran kod probavnih problema* i kod jačanja imuniteta*, svojim djelovanjem pomaže da se uspostavi probiotička ravnoteža stomačne flore i time dovodi do olakšanja kod probavnih problema*.

Poboljšava lučenje probavnih enzima u stomaku kao i lučenje žuči*.

Način uzimanja: 2-3 kapsule dnevno upozorenja: samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Nije za djecu. Ako imate osjetljiv stomak, uzimajte sa hranom. Držite van dohvata djece.

Bez GMO, bez glutena, bez umjetnih, sastojaka bez soje

Nisam zadovoljan nakon korištenja Dr Gabriels Slatki pelin, šta u tom slučaju?

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Slatki pelin kapsule”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

Možda će vam se također svidjeti…

0