Dr Gabriels Prostate Power

34,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Dr Gabriels Prostate Power – Stop čestom i isprekidanom mokrenju.

(CIJENA DOSTAVE SAMO 7.00KM U ROKU 24SATA)

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznake: ,

Dr Gabriels Prostate Power

Prestanite brinuti o svojoj prostati uz pomoć ovog prirodnog preparata.

Način upotrebe:

Uzima se 1 čajna plastična kašika 3 x dnevno petnaest do trideset minuta prije jela 10 dana, a poslije tog perioda 1 x dnevno jedna čajna plastična kašika takođe prije jela petnaset do trideset minuta.

Sastav:

matična mliječ, polen, med

Preporuka korišćenja:

Dr Gabriels Prostate Power je odličan prirodni preparat za rješavanje svih poznatih tegoba sa prostatom. Dobijte najbolju moguću zaštitu za svoju prostatu.

Ispraznite mokraćni mjehur u potpunosti, imajte jači mlaz pri mokrenju, pojačanu seksualnu želju i sposobnost. Prestanite brinuti o nastajanju raka prostate.

Stop čestom i isprekidanom mokrenju koje Vas stalno tjera u WC. Riješite se stalnih noćnih buđenja i napokon ispraznite svoj mjehur u jednom mlazu.

Da li ste se ikada našli u situaciji da:
• Stojite ispred WC šolje a ništa se ne dešava
• Isprekidano mokrite i da nikako ne uspijevate isprazniti svoj mjehur do kraja
• Imate slab mlaz koji počne pa stane
• Morate ustajati iz kreveta 3 ili više puta po noći

Ako ste se našli u jednoj od ovih situacija…

Muči Vas učestalo (često,bolno) mokrenje, povećana (uvećana,proširena,tvrda) prostata, impotencija? Prepoznajte simptome na vrijeme i spriječite karcinom prostate.

Ovo možete očekivati u roku od 10-14 dana redovne upotrebe Dr Gabriels Prostate Power – a:

• Prestanak čestim posjetama WC-u
• Miran san u jednom “komadu”, bez ustajanja radi potrebe mokrenja
• Potpuno pražnjenje mokraćnog mjehura sa jačim mlazom pri svakoj posjeti toaletu
• Dobijanje najbolje zaštite za prostatu za godine koje dolaze
• Povećanje seksualne želje i sposobnosti

U potpunosti razumijemo da ovi “muški problemi” nisu tema za obični razgovor uz šoljicu kafe sa Vašim prijateljima. Ali, to nije razlog da bi bilo ko trebao patiti u tišini. Veliki broj naših klijenata kupuje ovaj proizvod za neku voljenu osobu ili za člana njihove familije, koji je previše stidan da zatraži pomoć.

Tipični problemi uvećane prostate mogu:

• Biti rani znak za nastanak raka
• Dovesti do potpunog zastoja u mokrenju
• Dovesti do neugodnog osjećaja napetosti i bola u donjem dijelu stomaka
• Učiniti Vaš život noćnom morom
Potpuno je razumljivo da je zdravlje prostate briga broj 1 muškarcima iznad 40 godina starosti. Ako su se već javili simptomi uvećane prostate, njihovo zanemarivanje nije opcija, jer to može biti signal vrlo ozbiljnijeg stanja koje predstoji – raka prostate.

Ali – postoje ohrabrujuće vijesti: Otkriće potpuno prirodnih supstanci koje vraćaju zdravlje prostati i koje je potvrdila i službena znanost. Ova alternativa u tretiranju prostate promovira normalnu veličinu prostate, zdravo i olakšano mokrenje, poboljšanje seksualnog života.

Možda će Vam zvučati kao iznenađenje, ali iste supstance koje pčele sakupljaju i prerađuju za svoje umnožavanje – Pčelinji Polen i Matična Mliječ – Vam mogu pomoći da mokrite sa više snage i moći (ovaj polen je prirodno procesiran iz cvijeća i potpuno je drugačiji od stvari koje Vam izazivaju alergiju).

Šta je Polen i da li je koristan u ishrani?

Polen je “sjeme” cvijeća koje mu omogućava da se razmnožava. Ono što možda niste znali je da je krcato vitaminima, mineralima, antioksidantima, nezasićenim masnoćama, enzimima i još mnogo toga. U stvari, polen je kompletnija hrana čak i od mlijeka, jer sadrži i željezo. Polen je “super-hrana” za pčele ali i za Vašu prostatu.

Matična mliječ (Royal Jelly) omogućuje pčelinjoj kraljici, matici, da živi čak 40-50 puta duže nego normalne pčele sa svim seksualnim i reproduktivnim sposobnostima.

Upravo ove dvije super-hranljive supstance, Pčelinji Polen i Matična Mliječ čine glavne sastojke u “Čudu za Prostatu”, Dr Gabriels Prostate Poweru, koji sadrži punih 5 grama Matične Mliječi i 20% Pčelinjeg Polena u ukupnoj masi proizvoda.

Upravo zbog Matične Mliječi i Polena, Prostate Power uspješno vraća zdravlje Vašoj prostati kroz djelovanje na hormon zvani DHT, koji je “glavni krivac” za Vaš problem, jer signalizira prostati da raste. Pored toga, još se nakuplja i u tkivu prostate, te time izaziva probleme koje osjetite.

Snažni antioksidansi i supstance u preparatu Dr Gabriels Prostat Power usporavaju proizvodnju viška DHT hormona i time reduciraju natečenost prostate, poboljšavaju mlaz mokraće, te dovode do potpunog nestanka neugodnih simptoma, kao što su često mokrenje, nemogućnost potpunog pražnjenja mjehura.

Navedene koristi od polena i matične mliječi su dokazane od strane japanskih istraživača.

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Prostate Power”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

Možda će vam se također svidjeti…

0