Dr Gabriels Koenzim Q10 kapsule

37,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Koenzim Q10 – 60 vegetarijanskih kapsula. Još jači antioksidans od vitamina E. Koenzim Q10 vraća tijelu potrebnu energiju i vitalnost.

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznaka:

Dr Gabriels Koenzim Q10 kapsule – CoQ10

Dr Gabriels Koenzim 10 kapsule  ili ubikinon je tvar slična vitaminima koju možemo pronaći u svim dijelovima tijela, sa djelovanjem srodnim onom vitamina E. Vjerojatno je još jači antioksidans od vitamina E.

Kako djeluje koenzim Q10?

Koenzim Q10 igra presudnu ulogu u proizvodnji energije u svakoj stanici našeg tijela. Pomaže cirkulaciju, stimulira imunološki sustav, povećava oksigenaciju tkiva i ima značajan u utjecaj protiv starenja. Manjak koenzima Q10 povezan je sa periodontalnom bolešću, dijabetesom i mišićnom distrofijom.

Koenzim Q10 kao lijek?

Koenzim Q10 koriste mnogi liječnici širom svijeta usmjereni na prirodnu, nutricionističku i ortomolekularnu medicinu za liječenje mentalnih funkcija. Naime, koenzim Q10 pomaže kod Alzheimerove bolesti i shizofrenije. Također pomaže u borbi protiv pretilostigljivičnih infekcija kandidom, multiple skleroze i dijabetesa.

Koenzim Q10 se naširoko upotrebljava u Japanu. Više od 12 milijuna ljudi u Japanu uzima koenzim Q10 prema preporuci liječnika za liječenje bolesti srca i krvnih žila (jača srčani mišić), visokog krvnog tlaka i pojačanje imunološkog sustava. Istraživanja u japanu su pokazala da koenzim Q10 također pomaže kod poravnanja želuca i dvanaesnika, a može pomoći i kod ulcera dvanaesnika.

Važno je znati da se Količina koenzima Q10 u organizmu se smanjuje sa starošću, tako da je poželjno uzimanje koenzima kao dodatka prehrani, a posebno kod osoba preko 50 godina starosti.

Koenzim Q10 se nalazi u svakoj stanici našeg tijela. Jedna od primarnih funkcija koenzima Q10 je pomoć u stvaranju energije svakoj stanici u organizmu i smanjenje oksidativnih oštećenja.

Mnoge studije su pokazale korist Koenzima Q10 kod:

  • Jačanja funkcija mozga i srca
  • Poboljšanje rada jetre i pluća
  • Problema oko plodnosti(za žene i muškarce)
  • Pojava migrene
  • Podizanje nivoa energije tijela

Vratite Svome Tijelu Potrebnu. Energiju i Vitalnost uz Koenzim Q10!

Serviranje: 1 kapsula  – Broj serviranja u kutiji: 60

Koenzim Q10  100mg/kapsuli
Energetska vrijednost na 100g: 1350 kcal
na 100mg
Kalorije 1,35 < 1%
Bjelančevine < 1 < 1%
Ugljikohidrati < 1 < 1%
Masti < 1 < 1%
Vlakna < 1 < 1%

Način uzimanja Dr Gabriels Koenzima Q10: 2 -3 kapsule dnevno

DIJETETSKI PROIZVOD

  • Bez GMO
  • Bez Glutena
  • Bez umjetnih sastojaka
  • Bez soje

UPOZORENJE: Samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konsultujte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od autoimunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Držite van dohvata djece.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Koenzim Q10 kapsule”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0