Dr Gabriels Eliminator teških metala

28,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Eliminator teških metala u kapsulama – Očistite svoje tijelo od teških metala (živa,olovo,aluminij,kadmij) od sada u praktičnom pakovanju od 60 kapsula.
Sigurna kupovina, 100% prirodno
CIJENA DOSTAVE SAMO 7KM U ROKU 24/48h

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznaka:

Dr Gabriels Eliminator teških metala – 60 vegetarijanskih kapsula

Dolazi u formi vegeterijanskih kapsula i to (250mg – Spirulina / 250mg – Klorele po jednoj kapsuli) u praktičnom pakovanju od 60 komada po PROMO cijeni od 27,00KM

Spirulina puder

Dr Gabriels Eliminator Teških Metala je specijalno razvijena formula na bazi spiruline i klorele.  Spirulina i klorela u sebi sadrže fitonutrijente koji na sebe vežu otrove i teške metale ( živu, olovo, aluminij, kadmij ) i uklanjaju ih iz organizma.

Simptomi trovanja živom  – Nedostatak koordinacije, slabost mišić, poteškoće sluha i govora, oštećenje živaca u rakama i licu, promjene vida i problemi sa hodanjem.

Simptomi trovanja olovom- Konstipacija, agresivno ponašanje, problemi sa spavanjem, razdražljivost, visoki krvni pritisak, gubitak apetita, anemija, glavobolja, umor, gubitak pamćenja i gubitak razvojnih vještina kod djece.

Simptomi trovanja arsenom  – Mučnina, povraćanje, dijareja, mrlje na koži kao što su bradavice ili lezije, neobičan srčani ritam i mišićni grčevi.

Redovnim upotrebom Dr Gabriels Eliminator teških metala možete očekivati:

  • Uklanjanja teških metala i otrova iz tijela*
  • Uklanjanje štetnih i toksičnih tvari iz tijela*
  • Bolje probavne procese*
  • Veći nivo energije za svakodnevni rad*
  • Smanjenje osjećaja umora i iscrpljenosti*

Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA, Ovaj proizvod nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje. Ako imate ozbiljno medicinsko stanje obratite se svome doktoru prije uzimanja.

Bez GMO 

Bez Glutena

Bez umjetnih sastojaka

Bez soje


Nutritivne vrijednosti

Serviranje: 1 kapsula  – Broj serviranja u kutiji: 60

Eliminator teških metala Spirulina 250mg – Klorela 250mg 500mg/kapsuli
Energetska vrijednost na 100g: 290 kcal
Energetska vrijednost na 500mg:
Kalorije 2,0mg < 1%
Bjelančevine < 1mg < 1%
Ugljikohidrati < 1mg < 1%
Masti < 1mg < 1%
Vlakna 0,00 < 1%

*Dnevna preporučena količina nije određena – Ostali sastojci: Vegetarijanska kapsula (HPMC)

Način uzimanja Eliminatora teških metala: 3 kapsule dnevno

DIJETETSKI PROIZVOD

UPOZORENJE: Samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konsultujte se sa svojim doktorom prije uzimanja.  Držite van dohvata djece. Ne uzimati ako imate alergiju na sastojke.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Eliminator teških metala”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0