Dr Gabriels Eliminator Bolova

18,50 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Dr Gabriels Eliminator bolova je preparat koji je moćan i brz u djelovanju, ali opet siguran i aplicira se bez imalo masti ili mrlja na koži.

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Dr Gabriels Eliminator Bolova

Dr Gabriels Eliminator Bolova je preparat koji je moćan i brz u djelovanju, ali opet siguran i aplicira se bez imalo masti ili mrlja na koži.

Eliminator bolova je potpuno prirodan preparat sa revolucionarnim sistemom „direktne isporuke“ aktivnih tvari tačno na bolno mjesto koristeći DMSO putem upotrebe na kožu, čime zaobilazimo sistem probave u organizmu. U odnosu na tablete protiv bolova koje moraju proći čitav želudac, te putem krvi doći do jetre.

Preparat nema nikakve nus-pojave.

Ova krema protiv bolova je jedinstvene formulacije koja u sebi sadrži 10 ključnih sastojaka, te na takav način u zajedničkoj kombinaciji olakšava bol i ima efekat jačeg djelovanja.

Preporučuje se koristiti ako imate slijedeće zdravstvene tegobe:

  • Ako patite od hroničnih bolova u vratu i leđima
  • Ako patite od ukočenih koljena
  • Ako patite od reume
  • Ako patite od istrošenih kukova
  • Ako patite od ukočenih, natečenih ili artritičnih zglobova
  • Ako patite od istegnutih mišića i ligamenata
  • Ako patite od sportskih povreda
  • Ako patite od posljedica ranjavanja
  • Ako patite od zubobolje

Redovnom upotrebom u periodu od 30 dana možete očekivati vidno poboljšanje, u roku od samo par minuta nakon prve primjene možete osjetiti olakšanje.

Način upotrebe:

Mazati po potrebi bolna mjesta, minimalno dva puta dnevno utrljati mast na bolna mjesta.

Preporuka korišćenja:

Prva doznica 50 ml dva puta u toku dana mjesec dana, a potom nastaviti po potrebi.

Sastav: lanolin, eukaliptus, limun, mentol, gavez, kamfor

Ne upotrebljavati ako ste alergični na neke od sastojaka.

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Eliminator Bolova”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0