Akcija!

Dr Gabriels Ekstrakt bijelog luka

32,00 KM 26,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Dr Gabriels Ekstrakt bijelog luka.Vratite svoj krvni pritisak pod kontrolu uz pomoć Ekstrakta bijelog luka(BEZ MIRISA).

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznake: ,

Dr Gabriels Ekstrakt bijelog luka

Vratite Svoj Krvni Pritisak Pod Kontrolu uz Pomoć Ekstrakta Bijelog Luka (BEZ MIRISA)!

Mnoga istraživanja su potvrdila koristi ekstrakta bijelog luka i njegovog aktivnog sastojka alicina koji se pokazao kao odlično prirodno rješenje kada je u pitanju borba protiv povišenog krvnog pritiska i  nivoa masnoća u krvi.

Djeluje na smanjenje nakupljanja naslaga u arterijama i sprečavanje stvaranja novih, koji mogu da rezultiraju srčanim bolestima.

Mnoge studije su dokazale da konzumacija bijelog luka dovodi do boljih performansi kod sportaša, jer djeluje na povećanje energije tijela. Također je utvrđeno da pomaže tijelu da se riješi teških metala (pogotovo olova), čime štiti organe od štete koja može nastati od toksičnosti teških metala.

Ono što možete očekivati unutar 4 sedmice redovne upotrebe Dr Gabriels Ekstrakta bijelog luka: 

  • Snižavanje krvnog pritiska
  • Poboljšanje cirkulacije u krvi
  • Snižavanje masnoća u krvi
  • Jačanje kardiovaskularnog zdravlja
  • Bolji rad srca
  • Pojačani imunološki sistem
  • Poboljšanu probavu
  • Detox tijela

Način upotrebe:

2 do 3 kapsule dnevno

Dolazi u formi vegetarijanskih kapsula (500mg Ekstrakta bijelog luka BEZ MIRISA kapsuli) u praktičnom pakovanju od 60 komada po PROMO cijeni od 26,00KM

Čuvati na sobnoj temperaturi

Upozorenja:

Samo za odrasle iznad 18 godina. Ako ste trudnica, konzultirajte svoga doktora prije uzimanja. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od auto-imunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Ne uzimati ako pijete lijekove za razrjeđivanje krvi. Držite van dohvata djece.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Ekstrakt bijelog luka”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0