Dr Gabriels Divlja borovnica kapsule

27,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Divlja borovnica kapsule – 60 vegetarijanskih kapsula. Moćan antioksidans od sada u kapsulama po 500mg u jednoj dozi. Vratite nivo šećera u krvi u normalu prirodnim putem.

Prijavi nepravilnost
Kategorija: Oznake: ,

Divlja borovnica ili Vaccinium mirtillus (latinski), napravljena je od male plave bobice koja se medicinski koristi stotinama godina.

Ova namirnica već godinama ima vrlo važno mjesto u benefitima na ljudski organizam zahvaljujući svojim ljekovitim svojstvima, a svrstava se među pet najzdravijih prirodnih namirnica na svijetu.

divlja borovnica
Divlja borovnica plod

Ekstrakt divlje borovnice koju smo mi pretočili u vegetarijanske kapsule radi lakše i jednostavnije konzumacije, moćna je namirnica za mozak, poboljšava učenje, koncentraciju i rad mozga.

Zahvaljujući sastojku antocijaninu, ekstrakt divlje borovnice ima dugu tradiciju u pomoći oko očnih bolesti, potiče regulaciju stanica retine, te sprječava kratkovidnost.

Dr Gabriels ektrakt divlje borovnice
Ekstrakt divlje borovnice

Mnoge studije dokazale su kako divlja borovnica pozitivno utječe na regulaciju šećera u krvi. Za razliku od običe borovnice, divlja borovnica u svom sastavu ima 30% MANJE ŠEĆERA TE OBILUJE SA DVOSTRUKO VIŠE ANTIOKSIDANSA.

Ekstrakt divlje borovnice
Ekstrakt divlje borovnice u kapuslama

Poznata je  po tome što čisti organizam od slobodnih radikala, toksičnosti i djeluje antiupalno.

Ovaj jaki antioksidans može pomoći kod:

  • Regulacije nivoa šećera u krvi
  • Poboljšanje vida
  • Poboljšanje rada mozga
  • Poboljšanje cirkulacije krvi

Nutritivne vrijednosti

Serviranje: 1 kapsula  – Broj serviranja u kutiji: 60

Divlja borovnica Ekstrakt 500mg/kapsuli
Energetska vrijednost na 100g: 58 kcal
Energetska vrijednost na 500mg:
Kalorije < 2 < 1%
Bjelančevine < 1g < 1%
Ugljikohidrati < 1g < 1%
Masti < 1g < 1%
Vlakna < 1g < 1%

*Dnevna preporučena količina nije određena

Način uzimanja Dr Gabriels divlja borovnica: 2 -4 kapsule dnevno

DIJETETSKI PROIZVOD

  • Bez GMO
  • Bez Glutena
  • Bez umjetnih sastojaka
  • Bez soje

UPOZORENJE: Samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konsultujte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od autoimunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Držite van dohvata djece. Ne uzimati ako imate alergiju na sastojke.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Divlja borovnica kapsule”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0