Dr Gabriels Berberin sa cejlonskim cimetom

31,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Dr Gabriels Berberin sa cejlonskim cimetom za još  brže rezultate pomaže u podržavanju imunološke funkcije i održavanja nivoa šećera u krvi.

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Dr Gabriels Berberin sa cejlonskim cimetom – Držite Svoj Šećer Pod Kontrolom Sa Berberinom!

Berberin je prirodni ekstrakt (berberin hidroklorid) iz biljke Berberis Aristata koji se već preko 2000 godina uspješno koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao rješenje kod povišenog nivoa šećera u krvi. Berberin djeluje tako što poboljšava funkcije stanica gušterače, čime utiče na njihovo stvaranje i lučenje inzulina (djeluje aktiviranjem enzima AMPK-a, modulirajući sekreciju hormona inzulina i djelujući na beta stanice Langerhansovih otočića gušterače).

Jako bitne funkcije berberina su da povećava osjetljivost inzulina na šećer, pomaže kod razgradnje šećera unutar stanica, smanjuje proizvodnju šećera u jetri i usporava razgradnju ugljikohidrata u crijevima.

Šta je Berberin?

Berberin je prirodni ekstrat dobijen iz biljke Berberis Aristata koja se preko 2 000 godina uspješno koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini kao rješenje kod povišenog nivoa šećera u krvi.

Njegove bitne funkcije su da povećava osjetljivost inzulina  na šećer, pomaže kod razgradnje šećera unutar ćelija, smanjuje proizvodnju šećera u jetri, usporava razgradnju ugljikohidrata u crijevima.

Specijalna formula: za još  brže rezultate pojačan je sa cejlonskim cimetom koji sadrži antioksidativna svojstva koja pomažu u podržavanju imunološke funkcije i održavanja nivoa šećera u krvi.

Naše kapsule sadrže berberin hidroklorid oblik koji je široko proučavan i koji tijelo može lakše apsorbirati.

Šta možete očekivati unutar 4 sedmice redovne upotrebe Berberina: 

  • Prirodna regulacija šećera u krvi i održavanje nivoa šećera u granicama normale
  • Poboljšanje funkcije gušterače
  • Smanjenje oksidativnog stresa
  • Poboljšanje imunološke funkcije
  • Kontrolu i održavanje normalne tjelesne mase
 • Način upotrebe:

2 do 3 kapsule dnevno

Sastav:

berberin hidroklorid, ekstrakt berberina, cejlonski cimet

SPECIJALNO FORMULIRANA Kombinacija Berberina i cejlonskog cimeta dolazi u formi vegetarijanskih kapsula (350mg Berberina po kapsuli) u praktičnom pakovanju od 60 komada po PROMO cijeni od 29,00KM Naše kapsule sadrže berberin hidroklorid, oblik koji je široko proučavan i koji tijelo može lakše apsorbirati.

Bez GMO, bez gluten,  bez umjetnih sastojaka, bez soje.

Čuvati na sobnoj temperaturi

Upozorenja:

Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove za snižavanje šećera u krvi, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od auto-imunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Držite van dohvata djece.

100% GARANCIJA POVRATA NOVCA NA SVE PRODUKTE

Svi naši proizvodi su pod 100% – tnom garancijom. Toliko smo sigurni u svaki od naših proizvoda da znamo da ćete biti oduševljeni ako upotrijebite cijelo pakovanje. Garancija vrijedi čak u slučaju da niste zadovoljni proizvodom iako ste iskoristili pakovanje. Jednostavno nazovite za potpuni povrat novca.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Berberin sa cejlonskim cimetom”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0