Akcija!

Dr Gabriels Astaksantin kapsule

32,00 KM 26,00 KM

Prodaje: Dr Gabriels prirodni preparati

Dr Gabriels Astaksantin kapsule su najjači antioksidans nađen u prirodi do sada. Jači je od vitamina C čak 6000 puta i 550 puta od vitamina E.
Sigurna kupovina, 100% prirodno
CIJENA DOSTAVE SAMO 7KM U ROKU 24/48h

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Dr Gabriels Astaksantin kapsule

Astaksantin je najjači antioksidans nađen u prirodi do sada. Jači je od vitamina c čak 6000 puta i 550 puta od vitamina E za razliku od ostalih antioksidanasa Astaksantin ostaje stabilan u borbi sa slobodnim radikalima. Istraživanja su pokazala da redovno korištenje samo 12mg astaksantina dnevno može dovesti do:

– poboljšanja imuniteta

– smanjenja upala u kardio-vaskularnom sistemu

– bolje kontrole nad šećerom u krvi

– poboljšanja osjetila sluha

– poboljšanja osjetila vida

Bez GMO, bez glutena, bez umjetnih sastojaka bez soje

Način uzimanja: 1-2 kapsule dnevno

čuvati na sobnoj temperaturi+

Antioksidansi usporavaju starenje, snižavaju razinu kolesterola, smanjuju rizik nastanka raka, štite srce i krvne žile, pomažu kod kroničnih plućnih bolesti.

Upotreba astaksantina je opravdana i:

Upozorenja: samo za odrasle iznad 18 godina. Ne uzimati ako ste trudnica ili dojilja. Ako uzimate lijekove, ili bolujete od bilo koje bolesti, konzultirajte se sa svojim doktorom prije uzimanja. Ne uzimati ako bolujete od auto-imunih bolesti niti ako uzimate imunosupresivne terapije. Držite van dohvata djece.

Nisam zadovoljan nakon korištenja Dr Gabriels Astaksantin kapsula, šta u tom slučaju?

Ako niste u potpunosti zadovoljni sa postignutim rezultatima, ako niste imali koristi ili ako Vam je gubljenje vremena, u potpunosti Vam vraćamo novac uz zahvalnost što ste imali povjerenja da prije svega probate naš proizvod, u tom slučaju dužni ste nam vratiti samo praznu ambalažu.

 

BEZUSLOVNA GARANCIJA POVRATA NOVCA 100%

Ovi proizvodi i informacije nemaju karakter, namjeru i ne služe za dijagnosticiranje, tretiranje i liječenje stanja bolesti. Ove informacije nisu zamijena za savjet Vašeg doktora, niti zdravstvenog radnika.

Dr Gabriels prirodni preparati

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija
Naši proizvodi prevencija su mnogih bolesti, ublažavaju bolove oni su Vaša sigurnost u domu da možete bezbijedno koračati u svijetu alergija i virusa jer ste ojačali svoj organizam vjerujući nam. Sama garancija povrata novca govori Vam koliko smo ozbiljni u našoj namjeri da Vam prije svega pomognemo i olakšamo. Vaše zdravlje je na prvom mjestu, zdravlje je čovjeku najbolja investicija. Briga o zdravlju ne samo da je prevencija mnogim bolestima ona je fleksibilnost i dugvječnost. Garantujemo za svaki naš proizvod da je 100% prirodan i organski te visoke kvalitete.

Posjeti Dr Gabriels prirodni preparati

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Dr Gabriels Astaksantin kapsule”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0