Čaj za smirenje 100 g

9,90 KM

Prodaje: SunnahProduct

Čaj za smirenje 100 g

ČAJNA MJEŠAVINA SENA WE SUNUD, 100 g

Djelovanje:
Umirujuće djeluje na nervozu i nesanicu, razne vrste psihoza i neuravnoteženosti. Pogodan je kod bolesnika s epilepsijom, kao i nakon stresa ili napetosti. Preporučuje se za čišćenje organizma od zaostalih toksina kod bolesnika koji su uzimali lijekove duže vrijeme. U tradiciji se spominje kao čaj koji liječi sve bolesti osim smrti, kao i da otklanja učinke magije.

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Priprema:
Prelijte polovinu velike kašike čajne mješavine s 2.5 dl ključale vode. Nakon ključanja stavite vodu malo da stane prije nego prelijete čaj. Potom poklopite nekoliko minuta. Nakon toga procijedite čaj na gazu, zbog sitnih sastojaka, pijte mlako i zaslađeno medom.

Upotreba
Čaj gubi vrijednost ako se napravi da stoji i ako se pije hladan. Zato vodite račina da ga pijete mlakog. Pije se samo prije spavanja pola sata jedom dnevno. Ova doza od 100 g je dovoljna za jednu godinu. Pije se svake večeri uzastopno.
Husnija Sarkić, prof.

SunnahProduct

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

SUNNAH PRODUCT – OD OBRTA DO PROIZVODNJE

Osnovan još krajem 2005. godine, čiji je motiv bio obezbjediti kvalitetno čurekotovo ulje. Povjerenje naših kupaca nas je ohrabrilo da otpočnemo s njegovom proizvodnjom, kao i proizvodnjom preparata koji učinkovito pomažu u prevenciji i liječenju mnogih bolesti.

Naša iskustva u liječenju, kao i iskustva sa Istoka u potpunosti želimo podijeliti s Vama. Osim u gradovima Unsko-Sanskog kantona i cijele BiH, kvalitetu su potvrdili brojni kupci iz susjednih zemalja: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švajcarske i drugih.

Otpočinjanjem proizvodnje dobili smo manje cijene ulja od uvoznog i do 45%, a ujedno smo praćenjem standarta pozitivne proizvođačke prakse dobili  sigurnost da damo garanciju na naš proizvod.  Za razliku od mnogih zemalja, propisi u hrani u BiH su veoma strogi, tako da treba imati u vidu sve dozvole koje naša firma posjeduje kao referentne.
Posebno želimo naglasiti da su naša ulja filtrirana i pakovana u boce sa kobaltnom zaštitom, za razliku od ulja koja se uvoze u plastičnoj ambalaži.  Vidjeli smo da na tržištu kupci daju povjerenje prodaji na štandovima (“ispod ruke”) te nam je cilj edukacijom pridobiti sve veći broj kupaca.   Ujedno želimo promovirati domaću proizvodnju i ustrajati kao domaći proizvođači. Među posljednjima koji su nam ukazali svoje povjerenje su profesori sa Biotehničkog fakulteta u Bihaću.

Posjeti SunnahProduct

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Čaj za smirenje 100 g”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0