Akcija!

Aronija – Matični sok Family Pack 3l

80,00 KM 60,00 KM

Prodaje: Zvjezdana Plantaža

100% matični sok od ploda aronije dobiven procesom presanja svježeg ploda vrhunske kvalitete. Bez aditiva, šećera, konzervansa, pasteriziran. I ono najbitnije, proces uzgoja i prerade je certificiran i organski.

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

100% matični sok od ploda aronije dobiven procesom presanja svježeg ploda vrhunske kvalitete. Bez aditiva, šećera, konzervansa, pasteriziran. I ono najbitnije, proces uzgoja i prerade je certificiran i organski. Paket Family pack čine 3 boce od litar ili 4 od 0,75l Organskog matičnog soka od aronije.

Uz svaku kupovinu poklon platnena eko vrećica.

Više info na www.plantaza.eu

Zvjezdana Plantaža

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

U vrijeme kada mnogi razmišljaju o sjaju tuđeg sunca, iz ljubavi prema svome i svojemu rodila se ideja o uzgoju i kultivaciji zdrave, ljekovite biljke aronije. U početku skromno i samozatajno, nastao je predivan nasad Aronije Melanocarpa-e, danas poznat pod brendom “Zvjezdana plantaža”. Ekološki uzgoj, brižno praćen, nagrađuje nas samo najljepšim i najzdravijim bobicama crne, ukusne aronije.
Danas, pod istim nazivom i istom posvećenosti, uzgajamo razno voće i povrće karakteristično za naše podneblje, od jagoda, malina, šumskih jagodica, jabuke pa sve do breskve i sličnih voćkica.
Zvjezdana plantaža, kako u početku, tako i danas, nastavlja brižno i posvećeno razvijati svoje recepte za zdraviji život pa ćete na našim policama vrlo lako pronaći i tradicionalne i inovativne proizvode koje krasi punina okusa u kojem će uživati i najveći gurmani.
Naš sok od aronije možete kupiti u Mostaru, Kiseljaku, na sajmovima zdrave hrane te preko našeg web shopa i društvenih mreža.

Više informacija o nama, našim proizvodima i plantaži pogledajte na www.plantaza.eu

Posjeti Zvjezdana Plantaža

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Aronija – Matični sok Family Pack 3l”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

Možda će vam se također svidjeti…

0