Ulje bundeve 250 ml

14,90 KM

Prodaje: SunnahProduct

Bućino ulje 250 ml

Bundevino ulje / ulje tikve / Pumpkin oil / Kürbiskernöl

100 % HLADNO CIJEĐENO – Dodatak ishrani

Djelovanje: Bućino ulje pomaže kod bolesti prostate, upale mokraćnog mjehura, kardio-vaskularnih problema i kod opeklina. Jača imunitet i pozitivno djeluje na vid. Ublažava stres. Potiče obnovu eritrocita i poboljšava pamćenje.

Primjena: Preporučujemo miješati jogurtom, salatama i kuhanim jelima. Ne kuhati niti dodavati vrelim jelima.

Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Odrasli: piti 2-3 puta dnevno jednu supenu kašiku 15 min prije jela.

Prijavi nepravilnost
SKU: 3877000313365 Kategorija:

Opis

Bućino ulje 250 ml

Djelovanje: Pomaže kod bolesti prostate, upale mokraćnog mjehura, kardio-vaskularnih problema i kod opeklina. Jača imunitet i pozitivno djeluje na vid. Ublažava stres. Potiče obnovu eritrocita i poboljšava pamćenje.

Bućino ulje 250 ml dobar je stimulans erekcije i potencije. 

Primjena: Preporučujemo miješati jogurtom, salatama i kuhanim jelima.

Kod uvećane prostate uzimajte bućino ulje 3 mjeseca, 2 x dnevno po dvije supene kašike. Narednih šest mjeseci neka to bude jedna kašika dnevno.

Akne: Bućino ulje pomaže u borbi s aknama.

Bućino ulje 250 ml kao dodatak salatama: Prije svega koristi se kao dodatak salatama i kuhanim jelima – varivima i kuhanim žitaricama.

Čuvati na hladnom i tamnom mjestu.

Odrasli: piti 2-3 puta dnevno jednu supenu kašiku 15 min prije jela.

<img class="alignnone size-full wp-image-4835" style="border: 0px; vertical-align: middle; float: none; max-width: 100%; height: auto;" title="logo-BTF-Bihać-2 logo-BTF-Bihać-2" src="https://i0.wp.com/sunnahproduct.com/wp-content/uploads/2015/10/logo-BTF-Biha%C4%87-2.png?resize=129%2C120&ssl=1" alt="Bućino ulje 250 ml bućino ulje 250 ml Bućino ulje 250 ml logo BTF Biha 2" width="129" height="120" data-attachment-id="4835" data-permalink="https://www.sunnahproduct.com/?attachment_id=4835" data-orig-file="https://i0.wp.com/www.sunnahproduct.com/wp-content/uploads/2015/10/logo-BTF-Bihać-2.png?fit=129%2C120&ssl=1" data-orig-size="129,120" data-comments-opened="0" data-image-meta="{"aperture":"0","credit":"","camera":"","caption":"","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"","orientation":"0"}" data-image-title="Bućino ulje 250 ml" data-image-description="

Logo BTF Bihać

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/www.sunnahproduct.com/wp-content/uploads/2015/10/logo-BTF-Bihać-2.png?fit=129%2C120&ssl=1” data-large-file=”https://i0.wp.com/www.sunnahproduct.com/wp-content/uploads/2015/10/logo-BTF-Bihać-2.png?fit=129%2C120&ssl=1” data-recalc-dims=”1” /> Prvo bućino ulje dobili smo na Biotehničkom fakultetu u Bihaću, zajedničkim aktivnostima. Porijeklo ovog sjemena je iz Štajerske, Austrija, a nadamo se da ćemo uskoro pokrenuti i domaću proizvodnju, eko – uzgoj, zajedno s kooperantima na Unsko-Sanskom kantonu. Tu će biti svakako osigurana stručna podrška uvaženih profesora Biotehničkog fakulteta u Bihaću.

Više o terapijama i upotrebi bućinog ulja:

Preporučujemo terapiju za liječenje prostate bundevidim uljem.

SunnahProduct

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

SUNNAH PRODUCT – OD OBRTA DO PROIZVODNJE

Osnovan još krajem 2005. godine, čiji je motiv bio obezbjediti kvalitetno čurekotovo ulje. Povjerenje naših kupaca nas je ohrabrilo da otpočnemo s njegovom proizvodnjom, kao i proizvodnjom preparata koji učinkovito pomažu u prevenciji i liječenju mnogih bolesti.

Naša iskustva u liječenju, kao i iskustva sa Istoka u potpunosti želimo podijeliti s Vama. Osim u gradovima Unsko-Sanskog kantona i cijele BiH, kvalitetu su potvrdili brojni kupci iz susjednih zemalja: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Švajcarske i drugih.

Otpočinjanjem proizvodnje dobili smo manje cijene ulja od uvoznog i do 45%, a ujedno smo praćenjem standarta pozitivne proizvođačke prakse dobili  sigurnost da damo garanciju na naš proizvod.  Za razliku od mnogih zemalja, propisi u hrani u BiH su veoma strogi, tako da treba imati u vidu sve dozvole koje naša firma posjeduje kao referentne.
Posebno želimo naglasiti da su naša ulja filtrirana i pakovana u boce sa kobaltnom zaštitom, za razliku od ulja koja se uvoze u plastičnoj ambalaži.  Vidjeli smo da na tržištu kupci daju povjerenje prodaji na štandovima (“ispod ruke”) te nam je cilj edukacijom pridobiti sve veći broj kupaca.   Ujedno želimo promovirati domaću proizvodnju i ustrajati kao domaći proizvođači. Među posljednjima koji su nam ukazali svoje povjerenje su profesori sa Biotehničkog fakulteta u Bihaću.

Posjeti SunnahProduct

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Ulje bundeve 250 ml”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0