3D magnetić brenda Da Valja

15,00 KM

Prodaje: BH Suvenir

Magnetići su ručni rad i svaki primjerak je unikatan! Ideja Da Valja magnetića je da budu podsjetnik dobre hrane i dobrih trenutaka koje provedemo konzumirajući iste.
Cijena magnetića sa kutijom je 15 KM a bez kutije je 8,50 KM.

Prijavi nepravilnost
Kategorija:

Da Valja je originalni Bosanskohercegovački brend koji radi na odavanju počasti klopi koja je podigla generacije a istovremeno i na popularizaciji i promociji za buduće naraštaje. Sama fraza Da valja potiče iz Sarajevskog slenga kojom se želi naglasiti kvalitet ili dobro urađen posao. Magnetići predstavljaju trodimenzionalna prikazana tradicionalna Bosankohercegovačka jela koja su omiljena mnogim Balkancima ali i hedonistima širom svijeta.

Magnetići su ručni rad i svaki primjerak je unikatan! Ideja Da Valja magnetića je da budu podsjetnik dobre hrane i dobrih trenutaka koje provedemo konzumirajući ih.

Brend i proizvodi Da Valja su zaštićeni autorskim pravima.
U

BH Suvenir

0 od 5 zvjezdica
Nema recenzija

BH Suvenir brend je nastao kao ideja da na jednom mjestu ponudimo tržištu veliki broj suvenira koji mogu biti poklon dragim gostima i poslovnim partnerima iz drugih država, ali i kao odličan personalizovani poklon klijentima sa logotipom Vaše kompanije. Posebno nas raduju saradnje sa kreativcima iz cijele Bosne i Hercegovine, pa ćete osim suvenira iz naše proizvodnje, ovdje moći kupiti i suvenire drugih poznatih domaćih proizvođača. A sve ono što ne možete pronaći, pošaljite nam upit na mail.

Posjeti BH Suvenir

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “3D magnetić brenda Da Valja”

Pitanja i odgovori

Niste ulogovani.

0