Biljana d.d.

Biljana d.d.
Biljana d.d.

Biljana d.d.

[email protected]

Biljana je domaća, Bosansko-hercegovačka, kompanija koja je Vaše povjerenje stekla na tradiciji a koja traje preko 50 godina. Stvoreni smo kako bi Vama ponudili kvalitet i standarde u koje vjerujemo i koje smo odabrali baš za Vas. Naši poslovi su vezani za otkup, preradu i prodaju bilja i gotovih proizvoda koji čine oko 56 različitih artikala a ono što potrošači najviše prepoznaju pri pomenu na „Biljanu“ jesu, upravo, čajevi koji su uvijek opravdali naš trud. Tržište osvajamo iskrenim namjerama i željama da naši potrošači budu ujedno i naši prijatelji. Strategije gradimo na njihovim iskustvima s kojima sarađujemo u duhu tradicije.

 

Ono šta su potrošači prepoznali kod nas jeste, upravo, prirodnost sastojaka, odustvo umjetnih boja i aroma. Naša jačina je u dosljednosti i budućnost će odlikovati se standardima koji štite taj dar prirode. Želimo istaknuti da su naši proizvodi i višestruko nagrađivani a kao jedan od proizvoda koji nosi zlatnu medalju jeste čaj „Nana ili Menta“. Ove nagrade su za nas potvrda naših kvaliteta koje plasiramo na tržište kako domaće tako i inostrano.

Dugogodišnja iskustva nas usmjeravaju ka inovacijama, kako u tehnološkom smislu tako i u digitalnom. Trudimo se uvijek na najbolji način odgovoriti na izovove koje tržište kreira što nas je dovelo do dugoročne tržišne održivosti.

Prikaži sve 2 rezultate

Još uvijek nema recenzija

0