Podrži projekat

Postanite i vi dio ovog projekta! Pomozite građanima BiH da iz svojih kuća, bez izlaganja koronavirusu, mogu da kupe sve što im treba, kao i da naši lokalni proizvođači i prodavači mogu lakše da rade u trenutnim okolnostima.

Agencija Grape je uložila svoje vrijeme i resurse da izgradi kompletnu platformu sa željom da u vremenu kada smo svi pogođeni virusom – bilo ekonomski, bilo zdravstveno – omogući barem neku olakšicu sugrađanima i domaćim firmama.

Zašto treba da se priključite projektu?

 • pomažete sugrađanima da sve potrebne proizvode kupe online i dobiju na adresu, bez izlaska iz kuće
 • pomažete domaćim preduzetnicima koji su trenutno onemogućeni da posluju da to sada rade online, nesmetano
 • učestvujete u kreiranju velikog bh. online shopa koji će prodavati sve što može da vam zatreba
 • podržavate domaće, što je i osnova platforme
 • učestvujete u kreiranju shopa koji će olakšati i vama nabavku potrebnih proizvoda
 • ostvarujete mogućnost promocije na svim našim kanalima i medijsku eksponiranost u online kampanji koju ćemo kreirati

Medijska podrška

Ukoliko ste medij i želite da nam pomognete tako što ćete vijest o online shopu podijeliti sa svojim čitaocima i pratiocima skinite potrebne resurse klikom na dugme ispod i pošaljite nam svoj logotip na [email protected].

Finansijska podrška

Ako možete finansijski da pomognete, obezbijeđivanjem na taj način dijela sredstava za promociju i dodatna unapređenja platforme, popunite formular ispod.
  Podrška korisnika platforme

  Redovnim korišćenjem platforme i kupovinom domaćih proizvoda već pomažete i podržavate ovaj projekat. Osim toga, bilo bi nam veoma korisno da pošaljete svoja iskustva u korištenju platforme i da #kupidomaće podijelite na društvenim mrežama:

  0