O nama

Kupidomaće.ba je platforma koja omogućava online prodaju i kupovinu proizvoda domaćih bh. proizvođača i prodavača.

Platforma je nastala kao projekat agencije Grape, koja je željela na taj način da omogući olakšano poslovanje firmama iz BiH tokom pandemije, kao i da obezbijedi sugrađanima sve potrepštine bez izlaska iz kuće i izlaganja virusu. S tim u vezi, platforma je besplatna i agencija ne uzima nikakve provizije od prodavaca.

Kratkoročni cilj je da Kupidomaće.ba pomogne potrošačima i prodavačima koliko god je to moguće u trenutnim okolnostima pandemije koronavirusa, ali i da duguročno raste i razvija se, te postane sigurno online mjesto za kupovinu od domaćih preduzetnika.

Kupidomaće.ba će se vremenom nadograđivati i poboljšavati kako bi platforma bila jednostavna i praktična za korištenje svakom korisniku. Trenutno nudi najjednostavniji model kupovine, zasnovan na plaćanju pouzećem. To znači da kupci naruče proizvode preko platforme, a iste plaćaju gotovinom kada im budu dostavljeni na kućnu adresu. Cijene dostave, lokacije za dostavu, kao i određeni benefiti prilikom kupovine zavise isključivo od prodavača.

Svi oni koji žele na neki način da podrže ovu platformu i zajedno sa nama omoguće brojnim bh. firmama da u svoje poslovanje uključe i online prodaju, što je korisno i samim potrošačima, mogu da informacije, kontakt formular i materijale za medije pronađu ovdje.

A ukoliko ste prodavac ili kupac, registrujte svoj nalog i uživajte u svim benefitima korištenja platofme. Nadamo se da će odgovarati svim vašim potrebama, a ako budete imali sugestije, možete nam pisati na [email protected]a.

0